Рок-музикант Оззі Оcборн випустив платівку у жовто-синіх кольорах.

На ній — новий альбом виконавця Осборна Patient Number 9. Про це йдеться на музичній платформі Spotify. Крутезний альбом може бути вже вашим до прослуховування, але презентація його відбудеться на початку вересня.

Оззі Озборн. Фото: скриншот spotify
Оззі Озборн. Фото: скриншот spotify

У лютому мій син Джек працював з "Волонтерами третьої хвилі", які допомагали евакуювати українських дітей-сиріт з особливими потребами. Зараз Україна відчайдушно потребує допомоги, тому працювати над такою важливою справою — правильно, — написав Оззі.

Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube
Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зазначено, що це обмежене видання ексклюзивного 2-LP синьо-жовтого вінілу в кольорах українського прапора. Платівка коштує $37.98. У альбом увійшло 13 пісень, заспівані як самим Оззі, так і фітом з знаменитостями такими, як Eric Clapton, Mike McCready, Jeff Beck, Тony Iommi, Zakk Wylde.

Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube
Оззі Озборн. Фото: скриншот Youtube

Виручені від продажу платівок кошти будуть витрачені на перевезення українських дітей-сиріт з інвалідністю на лікування в США.

Також зазначається, що в Україні є діти з особливими потребами, усиновлені в США, вони можуть виїхати найближчим часом. Цих дітей чекають американські лікарі.

Багато музикантів підтримують Україну, натомість українці щиро дякують за увагу та допомогу, яку надають союзники, у боротьбі з загальним злом на планеті.

Нагадаємо, ми писали, що Олексій Данилов безжально пройшовся по чоловіках, які кидають Україну у скрутний момент.

Як повідомляв "Знай.ua" Тоня Матвієнко з молодшою донькою довела Арсена Мірзояна та маму до сліз.

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".