Популярна українська реперша Alyona Alyona продемонструвала свій талант і змогла втерти носа реперу Моргенштерну. Треком зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona виїхала з України через початок повномасштабної війни, але й дня не прожила без думок про рідну країну. Вона активно допомагає українцям як тим, хто був змушений тікати, так і тим, хто залишився в Україні. Також реперша не ставить "на гальма" свою творчість і регулярно радує новими треками.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Alyona Alyona вирішила продемонструвати, що українські реп- або хіп-хоп-виконавці нітрохи не гірші, а навіть значно кращі за російські. Зірка опублікувала ролик, який починається з фото Моргенштерна, а продовжується її майстерним виконанням нового треку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники відзначили, що Alyona Alyona як завжди на рівні і навіть вище. Деякі додали, що вона змогла втерти носа не лише російським зіркам, а й українському "королю репу" Потапу.

"Вони не знають, що таке реп, особливо без матів", "Альона Альона - найкращий репер в Україні. У мільярд разів краще навіть, ніж Потап", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona потрапила до найпопулярнішого серіалу Netflix "Дуже дивні справи": все заради своєї пісні.

Також наш портал інформував, що Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павлика не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє".

Крім того, ми писали, Камалія тепло привітала чоловіка Захура з 67-річчям, а після ледве не задушила: ось так виглядає справжнє кохання.