Алла Зіневич не лише займається бізнесом, вона активно веде свій блог в соціальній мережі. На його сторінках жінка ділиться подробицями свого особистого життя та цікавими історіями. Її акаунт нараховує 13,2 тисячі підписників

Аллу Зіневич, скриншот: Instagram
Аллу Зіневич, скриншот: Instagram

Варто зазначити, що 37-річна мати трьох дітей займається розтяжкою, йогою та тренується в залі. А своїми досягненнями з задоволенням ділиться в соціальній мережі Instagram. Вона ідеальним мотиватором для інших, щоб займатися спортом.

Днями Алла виклала фото, на яких вона в купальнику робить стійку на руках. Підписники були вражені її акробатичними бідностями, розтяжкою та гнучкістю. Вона з легкістю стоїть на руках та опирається ногами на стіну. А на іншому фото Алла показала наскільки в неї гнучка спина.

Варто зазначити, що не лише Алла красуня. Теща Тігіпка теж у чудовій формі. Попри те, що жінці 61 рік, вона із задоволенням відвідує спортивну залу та справляється з п'ятьма онуками.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До того ж Алла молодша за чоловіка на 24 роки, має власне бістро в Києві. У минулому брала участь у конкурсах краси та працювала моделлю.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян заслужив "Оскар" за роль найкращого зятя від Ніни Матвієнко: "Хотілося зробити приємно"

Раніше Знай писав, Наталія Могилевська зізналася, хто тричі відмовляв Тіні Кароль: "Нехай схудне і повернеться"

Також Знай повідомляв, топ найкумедніших зустрічей Емінема з фанатами: коли хотів сховатися під кепкою, але не вийшло