Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Олександр Волошин підготував неймовірний сюрприз своїй нареченій Анні Трінчер із нагоди її дня народження. 3 серпня артистка відзначала 21 рік. Дбайливий хлопець заздалегідь домовився та запросив її на незвичайну фотосесію під водою.

Співачка навіть не здогадувалася про це і була дуже щаслива. А ще вона подякувала Волошину за такий подарунок і не забула показати шанувальникам розкішні знімки.

Скріншот із Instagram, Анна Трінчер
Скріншот із Instagram, Анна Трінчер

Раніше в Insta Stories Трінчер зізнавалася, що ця зйомка виявилася не такою вже й простою, вона постійно захлиналася водою і позувати було проблематично.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Ну це просто розрив сердечка❤️ Дякую, коханий, за такі неймовірні емоції", - написала Трінчер.

Шанувальники захопилися кадрами та оцінили старання Волошина, який зробив такий незабутній сюрприз співачці.

Нагадаємо, 21-річна Анна Трінчер зустріла "старість" і зізналася, яке бажання в ній згасло з роками: "Хочеться все менше і менше"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер у прозорій білизні показала всі свої гладенькі місця та застрибала від радості: "Я одна це бачу?"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер із серіалу "Школа" несподівано поскаржилася шанувальникам на свій вік: "Де мої 12 років"