Українська модель та волонтерка Вікторія Апанасенко, яка отримала титул Міс Україна Всесвіт-2022 активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона ділиться з аудиторією подробицями особистого та творчого життя, за її сторінкою слідкують 198 тисяч підписників

Вікторія Апанасенко. Фото: скрин відео
Вікторія Апанасенко. Фото: скрин відео

Нещодавно Вікторія на своїй сторінці повідомила новину, яка її шокувала. Відомий всім конкурс ""Міс Всесвіт кардинально змінив правила. про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі.

Відтепер за титул "Міс Всесвіт" зможуть змагатися вагітні дівчата та навіть мами. Така зміна правил після скандалу, який трапився у 2018 році з українкою. Тоді титул "Міс Україна" виграла Вікторія Дідусенко, проте її дискваліфікували через те, що вона має сина. Дана історія вийшла далеко за межі України й в оргкомітету стали вимагати змінити правила або закрити його.

"Починаючи з 72-го конкурсу «Міс Всесвіт» і національних попередніх змагань, які ведуть до нього, жінки, які перебувають або перебувають у шлюбі, а також жінки, які вагітні або мають дітей, зможуть брати участь у змаганнях‼️‼️‼️ Тобто, Міс Всесвіт знімає майже всі обмеження, що могли завадити дівчині здійснити її мрію.", - розповіла Вікторія.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

також Вікторія зауважила, що це не просто конкурс - "це про силу жінки".

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська у Франції не буде зберігати обличчя путіна і публічно ткне Макрона в злодіяння росіян.

До слова, Вікторія Файнблат на конкурс Місіс світу їздила з 10 валізами суконь: "Міс село".

Раніше ми писали, що Фінал "Міс Всесвіт": доля скандальної українки Анни Неплях і найкращі фото переможниці Харнааз Сандху.