Відома українська акторка Ольга Атанасова (дівоче прізвище – Лук'яненко) успішно зіграла у багатьох картинах, але велику популярність їй приніс саме серіал "Кадетство". Зараз дівчина активно розвиває блог у Instagram і розповідає про насичене життя. За нею стежить понад 70 тисяч людей.

Як відомо, зараз Ольга Атанасова разом із донькою Адель живе в Чехії, оскільки в рідній Україні перебувати небезпечно через бойові дії. Артистка регулярно розміщує свіжі знімки та ділиться моментами з нового життя за кордоном.

Ольга Атанасова, фото з Instagram
Ольга Атанасова, фото з Instagram

На цей раз Атанасова з радістю повідомила шанувальникам, що придбала для себе новий велосипед і тепер роз'їжджає на ньому чеськими вулицями.

Зірка зізналася, що це була її мрія, а здійснити її допоміг невідомий чоловік, якого вона відзначила у підписі до публікації. Дізнатися його особистість неможливо, оскільки профіль у Instagram закрито.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот із Instagram, Ольга Атанасова
Скріншот із Instagram, Ольга Атанасова

"Збулося 💪🏻🥰 У мене є свій вєлік 🥳 Дякую, друже", - написала Атанасова.

Ольга показала свого нового залізного "коня", а ще не забула блиснути натренованими сідницями. І шанувальники не залишили поза увагою апетитні форми артистки, та відзначили її красу.

Коментарі - instagram.com/ananasova_olya/
Коментарі - instagram.com/ananasova_olya/

Коментарі - instagram.com/ananasova_olya/
Коментарі - instagram.com/ananasova_olya/

Нагадаємо, зірка "Кадетів" Ольга Атанасова знайшла тиху пристань, про яку мріє багато українців: "Відчуваю себе тут і зараз"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва впала в дитинство і приголомшила фото з рожевим носом: "Мені сьогодні 7"

Також портал Знай.ua писав, що Ілона Гвоздєва з "Танців зі зірками" згадала яскраві моменти життя та зізналася у своїх бажаннях.