Мандрівник та відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами. Зараз чоловік допомагає Батьківщині у війні з окупантами, висвітлює події у ролі журналіста та буває у найгарячіших точках.

Але цього разу з нагоди важливої ​​дати для українських військових Дмитро Комаров все ж таки вирішив вийти на зв'язок. Ведучий привітав усіх героїв із Повітряних сил України із професійним святом, яке відзначається 7 серпня.

Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Він зазначив, як сильно українці пишаються, захоплюються і люблять відважних пілотів, а ще повідомив, що він знайомий із ними особисто. Комаров не поскупився і розхвалив військових, розповідаючи про їхню людяність і силу духу.

"Український пілот ніколи не скине бомбу на мирне місто, як це сьогодні щодня роблять російські - таких пілотами називати язик не повертається. Пілоти рф, які бомбять українські міста - нелюди та вбивці. Наш український пілот - це сила, надійна стіна. Мегапрофі. Ворог дуже боїться українського пілота", - написав Дмитро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

А ще мандрівник заявив, що наші пілоти – люди з великої літери, і їм можна довіритись, бо вони захищають небо від ворогів.

"Переможе правда і в цій війні. Іншого варіанту немає - переможе Україна. І ми знову літатимемо в мирному небі для задоволення", - підсумував Комаров.

Нагадаємо, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренка присвятила найцікавіші локації: "Як сильно я люблю".

Як повідомляв Знай.ua, несподіваний дует: ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи"

Також портал Знай.ua писав, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" продає унікальне авто, щоб допомогти ЗСУ: "Таких в Україні тільки два"