Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка у червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катя Репяхова вийшла на зв'язок із шанувальниками в Insta Stories і відверто зізналася, що їй ні на що не вистачає часу, оскільки нещодавно вона відкрила власний онлайн-магазин одягу для дітей.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Роботи у неї багато, покупці активно роблять замовлення, а оформляє та відправляє вона їх сама. Крім цього, дівчині ще треба встигати доглядати однорічного сина і приділяти увагу чоловікові Віктору Павліку.

"Все ніяк не можу я увійти в цей графік. Потрібно собою зайнятися, ще чоловікові час присвятити", - поділилася Репяхова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Хоча музикант всіляко піклується про молоду дружину. Він допомагав їй облаштовувати офіс для магазину, тягав тяжкості та робив приємні дрібниці. Зважаючи на все, справлятися з таким обсягом роботи для Репяхової в новинку, особливо після розслабленого декрету, але вона не впадає у відчай і йде до своєї мети.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова показала, як чоловік Віктор Павлік "підлизується" до неї перед вильотом до США: "Франковичу, щось тебе не впізнати"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова готується до відкриття власної справи - без допомоги Віктора Павліка не обійшлося: "Вірю у світле майбутнє"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Репяхова показала фото свого батька: жива, але вона не зможе почути його голос