Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка раніше будила українців на ранковому шоу "Підйом" (Новий канал) разом з Андрієм Доманським і викликала такі ж теплі емоції, як Єфросиніна та Горбунов, розтоптала всю вдячність українців підтримкою путіна та Росії.

Більше того, після того, як у Туреччині її дітям відмовили у продовженні закордонних паспортів через активну підтримку вбивства українців, вона ще й удумала обурюватися з цього приводу.

Сніжана Єгорова. Фото: TV.UA
Сніжана Єгорова. Фото: TV.UA
Сніжана Єгорова. Фото: TV.UA

Українська Роксолана Ольга Сумська також поділилася деякою інформацією про Єгорову. Акторка згадала свою останню розмову з путіністкою.

Українська зірка театру та кіно зізналася, що припинила спілкуватися зі Сніжаною Єгоровою після її схвальних висловлювань у бік кровожерливої ​​політики путіна. У програмі "Слава+" Ольга розповіла, яким був їхній останній контакт із Сніжаною.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Остання наша розмова була, коли я їй розповідала, що Київ бомбять, що ми втратили мам. Кажу: "Ти збожеволіла? Навіщо ти пишеш? Летять бомби". Вона була теж шокована. Вона не знала. Це, знаєш, такий глухий кут, коли людина вже не знає, що відповісти і просто йдуть емоції" , - згадує Сумська.

Сумська та Єгорова, фото з вільних джерел
Сумська та Єгорова, фото з вільних джерел

У той же час акторка наголошує на тому, що те, що Сніжана відіграє якусь політичну роль, було зрозуміло ще задовго до повномасштабного вторгнення.

"Я не спілкуюся після тих страшних подій, її заяв, її поста у Facebook. Я приголомшена. Все закінчилося. Вона розпочала свою політичну діяльність задовго, якщо ви помітили. Вона була в опозиції, і ще тоді можна було це якось слухати і це вже якось сприймалося. А вже тоді, коли відбулися криваві події, почалася війна, вбивали українців... Я не знаю, що може статися, щоб так зрадити Україну та свою Батьківщину"

Нагадаємо, що Ольга Сумська зайнялася улюбленою справою, навіть війна не стала на заваді.

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська з сумом в очах розповіла про подію, яка сталася вперше від початку війни.