Відомий журналіст та ведучий шоу "Говорити Україна" Олексій Суханов народився і довгий час працював у росії, але в січні 2022 року отримав українське громадянство, а з початку війни затято почав засуджувати путіна і його поплічників.

Цього разу Олексій Суханов розмістив у Instagram зворушливий та дуже сумний пост, присвячений своєму покійному другу, українському художнику та директору Одеського художнього музею Олександру Ройтбурду. Він помер рік тому вранці 8 серпня через онкологію.

"Уже рік без тебе, Майстре", - написал ведучий.

Скріншот із Instagram, Олексій Суханов
Скріншот із Instagram, Олексій Суханов

Суханов зізнався, що хоче приїхати до приятеля як за старих добрих часів, посидіти у майстерні за пляшкою червоного сухого вина, яке він так любив при житті.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Чи пройтися нічною Одесою, до найближчої цілодобової крамниці, бо якось раптом спустошилися усі пляшки…чи сватати вночі молодят, чи стрігтися "на слабо"", - додав Олексій.

Артист заявив, що йому не вистачає друга, проте він розуміє, що на його долю випало дуже багато випробувань. А якби Олександр побачив жах, що твориться, в Україні, його серце не витримало б.

"Напевно, правда, вгорі краще за нас знають коли і кому час йти…а що у вас там кажуть про війну?…не сумніваюся - ти і там у справах - відстоюєш Україну як тільки вміє Ройтбурд!…" - підсумував чоловік.

Раніше ми писали про те, що ведучий Олексій Суханов нагадав, коли з'явилася червона площа і росія: "Не ранок у сосновому лісі"

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Суханов із шоу "Говорить Україна" заявив, що Собчак лялька путіна, а Дудь - пропагандист: "Я не вірю їм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Говорить Україна" показав епічні кадри повернення російської ракети на свою ж позицію: "Так вам і треба"