Українська модель, співачка і актриса студії "Квартал 95" Еліна Мбані поділилася важливою подією свого життя.

У своєму Instagram красуня з "Жіночого кварталу", розмістила декілька кадрів зі своєї нової української пісні "Не слухай". Еліна зізналася, що переживає неабиякі емоції та хвилювання, адже раніше не співала українською.

Скоро пісня "Не Слухай" на усіх платформах. Сьогодні супер значущий день для мене, я дуже чекаю на прем'єру своєї першої пісні, тому хотіла б трошки зацікавити вас. Еліна Мбані

Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Цікаву пісню супроводжували оригінальні кадри кліпу, на яких Еліна співає у трьох розкадровках. Дівчина змогла заінтригувати захопливими кадрами.

Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

У коментарях співачку підтримали колеги по "Кварталу" та інші шанувальники творчості екзотичної красуні.

"Малишкааа, кайф! Чекаємо", "Клас, вітаю", "Кицюню, дуже чекаємо!", "Важливий день для усієї команди", "Вітаю!!!! Супер клас", "Оце новина!, Вітаю", - написали у коментарях поміж сердечок та вогників.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" похизувалася перед дзеркалом у спальні з харизматичним блогером.

Як повідомляв "Знай.ua" Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" згадала, як "відривалася" разом із Вікторією Ткач та Наталією Могилевською.

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте та гарненьким личком.