Відома акторка не лише займається професійною діяльністю, а й активно веде свій блог та підтримує благодійністю тих українців, які постраждали внаслідок військових дій. Вона активно спілкується зі своїми підписниками. В соціальній мережі за нею стежать 707 тисяч осіб

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Як відомо, Анна залишилась в Києві під час війни. Українська акторка стала знаменитою завдяки участі у серіалі "Свати", попри те, що його режисер та продюсер українці, в ньому знімались переважно російські актори. І з початку повномасштабного вторгнення в Україну, вони не підтримали українську колегу. Після того Анна сказала, що не спілкується з ними.

А нещодавно вона вирішила відповісти на питання підписників у сторіс соціальної мережі. Їх зацікавило її відношення до алкоголю, чи змінилось воно під час війни. підписники напрями спитали, чи вживає Кошмал алкоголь.

Зірка відповіла, що до повномасштабного вторгнення вона дуже мало вживала алкоголь, а після 24 лютого, лише раз чи два. Акторка пояснює, що вона помітила, що після вживання алкоголю у неї підвищується тривожність. Тому своє відео вона підписала "Зав'язала".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також підписники поцікавились, як Анна зберігає спокій. Зірка зізналася, що насправді, якщо у тебе багато справ й ти весь час зайнятий, то у тебе немає часу тривожитись.

Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories
Анна Кошмал, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що зірка "Сватів" Анна Кошмал опинилася під крапельницею та показала фото з лікарняної палати.

ДО слова, Анна Кошмал із "Сватів" розім'яла тіло із зіркою "Кріпосної" Тарасом Цимбалюком

Раніше ми писали, що Анна Кошмал про продовження зйомок в росії серіалу "Свати".