Як відомо, популярна модель і блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають українською Кардашян частенько спілкується з шанувальниками у соціальній мережі, за її акаунтом стежать 2,1 млн підписників

Альона Омович, скриншот: Instagram
Альона Омович, скриншот: Instagram

З початку повномасштабного вторгнення модель на деякий час випала з інформаційного простору. Вона не публікувала нових фото й лише 25 травня вона опублікувала світлину з супермаркету. Альона стояла біля вітрини з овочами, натякаючи на свій раціон.

А не так давно вона згадала про своє українське коріння та в готелі показала свій українській паспорт. Поруч з документом, який лежав на столі, стояв десерт. На фото вона написала, що замовила своє улюблене седативне.

А нещодавно Альона опублікувала відео, на якому вона в ледь помітній білизні сидить в кріслі та малює олівцем картину. У коментарі вона зазначила, що процес малювання її заспокоює. Та поцікавилась у шанувальників, що їх заспокоює.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто зазначити, що українські шанувальники згадали про Омович та у коментарях нагадали їй, що моделі варто було б підтримати батьківщину. Проте знайшлись й ті, котрі заступились за неї. Зокрема вони написали:

"Может через время даже дозреешь поддержать свою страну на всеуслышание твоей многомиллионной аудитории..."

"Просто завораживаешь😍приятно смотреть на ухоженую красивую девушку а тем кому не нравиться геть 😊😊☺"

Нагадаємо, українська Кардашян Альона Омович влаштувала велике прання в одному корсеті: "Соковиті лимони". Модель Альона Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.

Раніше Знай писав, українська Кардашьян Альона Омович вмістила свої "булочки" перед камерою, щоб показати їх вигляд знизу: "Кентавр"

Також Знай повідомляв, українська Кардашьян Альона Омович виваляла свої "булочки" в борошні і зібралася взятися за яйця: "Нямки".