Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена відомого виконавця Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 370 тисяч чоловік.

Раміна відреагувала на вибух на військовому аеродромі біля селища Новофедорівка, в Криму який стався 9 серпня і не на жарт злякав росіян, що відпочивають на пляжі. Відео з місця подій почали масово розповсюджувати. На ньому туристи з жахом тікають від води, а одна дівчина кричить жінці: "Мамуля, треба звалювати".

Вибух у Криму, скріншот з відео
Вибух у Криму, скріншот з відео

Ведуча колко зауважила, як це "дуже потужне" ППО допустило таку ситуацію в окупованому Криму. А ще заявила, що боягузливі щури біжать з тонучого корабля і присоромила росіян, які вломилися на чужу територію.

"Ну що, щури? Як швидко втечете зі злодійкуватих кораблів? Не соромно було їздити на чужу окуповану територію?" - написала Раміна.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники повністю підтримали зірку та висміяли полохливих росіян. А ще заявили, що їм анітрохи їх не шкода.

Коментарі - instagram.com/raminalalala/
Коментарі - instagram.com/raminalalala/

Раніше ми писали про те, що в Криму злетіла у повітря військова база: лунає повітряна тривога, почалася паніка

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна розколола ведучу "1+1" Мосейчук у порівнянні зі Скабеєвою: "Чому не кличе Порошенко "

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна побачила, як "люди" бояться повісток, евакуюючись з Донбасу: "Непогано живеться "