Популярна українська виконавиця Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська), яка брала участь у шоу "Х-фактор" та "Голос країни", а також працювала бек-вокалісткою MONATIK, окрім іншого, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч людей.

Lida Lee на тлі гучної новини про вибух в окупованому Криму вирішила блиснути гумором. Артистка розмістила афішу нібито зі своїм першим сольним концертом на півострові, присвяченим відважним бійцям із ЗСУ, а на задньому плані можна побачити замок над Чорним морем "Ластівчине гніздо".

Скріншот із Instagram, Lida Lee
Скріншот із Instagram, Lida Lee

Виступ має відбутися 18 серпня, але якого року співачка не уточнила. Є підозра, що не вона одна з українських зірок мріє зіграти концерт у Криму, який обов'язково вийде з окупації росії завдяки ЗСУ.

"Настане час… 💙💛" - пообіцяла Лідія шанувальникам.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Користувачі соцмережі оцінили вдалий жарт артистки та заявили, що обов'язково прийдуть на її майбутній концерт у Криму і вже готуються купувати квитки.

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Коментарі - instagram.com/lidalee_official/
Коментарі - instagram.com/lidalee_official/

Раніше ми писали про те, що Lida Lee взяла приклад з Олени Зеленської, щоб поборотися за права жінок: "Символ незламних, сильних"

Як повідомляв Знай.ua, Lida Lee розкрила, що допоможе вилікувати душі українців, змучені війною: "Глоток музичного повітря"

Також портал Знай.ua писав, що Lida Lee заговорила про часи, коли українці зможуть усміхатися без приводу, як це було до війни: "Мрію та вірю"