Ольга Фреймут, відома в Україні виключно телепередачею "Ревізор", якось розбила Сергію Притулі серце.

Все через те, що вона обрала кар'єру та пішла на "1+1", тоді як він планував із нею багато справ на "Новому каналі". Згодом Ольга та Сергій поспілкувалися між собою та вирішили всі непорозуміння. А зараз війна – немає часу на образи. Притула є особою одного з найбільших волонтерських центрів в Україні, а Ольга Фреймут періодично ділиться різною інформацією щодо наших військових.

Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube
Сергій Притула та Оля Фреймут, скріншот: Youtube

На цей раз сталося те саме. Вона продемонструвала відео батальйону "Аратта".

"У якому мої друзі, однокласники, сусіди. Молюсь за них і пишаюся. У нас надійні захисники. Слава Україні", - пише Ольга Фреймут.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

А потім вона зненацька вирішила привітати батька з днем ​​народження. Вона побажала йому, обов'язково, здоров'я, радості та перемоги.

"Минулого року в цей день все було так спокійно і добре. На подвір'ї в Підгірцях святкували. Велика наша українська сім'я. Нехай знову буде так у всіх родинах, які зараз у розлуці", - отметила телеведущая.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Оля Фреймут розбила серце Сергію Притулі, але вибачилася лише через 5 років: "Ти змінила мені"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут довго не "прокидалася", поки 16-річна дочка Злата прожила удар по Вінниці.

Знай.ua писав, Педан мріє знову "затусити" з Фреймут і Притулою, махнувши після перемоги в Крим на кабріолеті: "Грію себе цими думками"