Українська співачка, композиторка, поетеса та ведуча Тетяна Решетняк, сценічне ім'я Tayanna активно веде свій блог у соціальній мережі instagram. Вона ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя, її акаунт відстежують 217 тисяч шанувальників

Tayanna, фото з Instagram
Tayanna, фото з Instagram

Як відомо, через війну співачка разом з маленьким сином була змушена поїхати з України. Вона зупинилась на Балі та розповіла, що жити у цій місцевості дешевше, ніж будь-де в Європі.

Тетяна навідувалась на недовгий проміжок часу в Україну, проте в основному весь свій час вона проводить за кордоном.

А нещодавно вона записала українську пісню "Два кольори" разом з колишнім підопічним Тіматі Мішею Мавріним. Михайло її молодший брат.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як відомо, співак, композитор і пісняр Маврін родом з України. Сольну кар'єру розпочав у 2015 році у складі лейблу Black Star Inc та разом, засновником та власником якого був Тіматі.

Після повномасштабного вторгнення Михайло покинув Росію та активно підтримує Батьківщину.

"Заспівали для вас пісню "Два кольори" та згадали дитинство з Михайлом, коли співали на дитячих конкурсах❤️ Цією піснею я відкриваю свою нову рубрику, де я буду співати українські народні пісні!" - написала співачка.

Нагадаємо, Tayanna влаштувала затишний квартирник і зібрала трохи грошенят для українців, ще й Roxolana покликала: "Отримуйте насолоду"

До слова, Tayanna без штанів і взуття опинилась високо в горах, схопившись за голову: "Діти бігали поряд..."

Раніше ми писали, що Tayanna розповіла чому розійшлася зі своїм хлопцем та про екзотичне місце, де можна недорого переховуватись від війни: "Це дешевше, ніж в Польщі"