Багато українців поставили "на паузу" створення сім'ї через повномашстабну війну, яку затіяла росія на чолі з диктатором путіним.

Звичайно, не кожна жінка зможе морально винести вагітність під звуки вибухів, пологи з можливістю ракетного обстрілу пологового будинку та виховання дитини зі словами "повітряна тривога" на вустах.

Проте, є й ті, хто вважає, що саме діти – наше порятунок і якщо хочеться стати батьками, то не треба зупинятися ні перед чим, адже різні "обставини" будуть завжди.

Щаслива родина, фото: Знай.ua
Щаслива родина, фото: Знай.ua

На початку липня 2022 року відома блогерка Таня Пренткович стала мамою вдруге. Вона народила коханому Андрію Гонковському сина, якого назвали Адамом. Хлопчик народився у пологовому будинку Тернополя, рідного міста блогерки. Спочатку вона планувала народжувати у приватному перинатальному центрі, але повномасштабна війна росії проти України внесла свої корективи.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тернопіль - маленьке місто, у нас всього два пологові будинки, - розповіла Таня Пренткович. - В одному я народжувала старшого сина (6-річний Іван - син блогерки від першого шлюбу - прим.ред.), і не хотіла туди повертатися - спогади не найприємніші... А в другому пологовому працює моя хороша знайома. Вона показала мені палати, розповіла, що можна залишатися там разом із чоловіком, познайомила з лікарями. Мені все сподобалося, тому вирішила народжувати у них. І справді – все пройшло просто чудово. і команда, яка мною займалася, були настільки класними, що за третьою дівчинкою я готова знову їхати до Тернополя."

Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych
Таня Пренткович з родиною, фото: tanyaprentkovych

Сергій Нікітюк поцікавився, чи впевнена Таня, що буде ще одна дитина. На що блогерка зізналася: вони з партнером мріють про доньку, тож продовжуватимуть спроби до переможного:

"Ми, до речі, нещодавно про це говорили. Я запитала у Андрія: "А якщо знову народиться хлопчик?" Він відповів: "Ну, нічого, підемо за четвертою!". Насправді мені легко даються вагітність і материнство. Це моя життєва міні-місія – показати дівчатам, що народжувати не так складно, як вони про це думають. Що можна далі розвиватися і працювати, добре виглядати і насолоджуватися життям, навіть мамою."

Нагадаємо, що блогерка Таня Пренткович розповіла Нікітюку про "війну" старшого сина з новонародженим Адамом.

Раніше ми повідомляли, що блогерка із Тернополя Таня Пренткович дала цінну пораду українським жінкам: "Втікайте з кухонь!".