Кайлі Дженнер виглядала просто сенсаційно, коли вона продемонструвала свої форми в ансамблі з відкритими плечима на екстравагантній вечірці з нагоди дня народження.

Дані кадри Кайлі Дженнер розмістила у своєму акаунті в Instagram.

Зірка реаліті-шоу, безумовно, виглядала відповідно, коли вона одягнула свою вбивчу фігуру в прозору білу сукню, яка наголошувала на її знаменитих вигинах.

Кайлі Дженнер: скрін посту в Instagram
Кайлі Дженнер: скрін посту в Instagram

Давши своїм 365 мільйонам підписників у Instagram поглянути на ансамбль з відкритими плечима з усіх боків, магнат краси озирнулась через плече із закритою усмішкою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дивлячись вперед на феєрверк у небі в іншомих кадрвх, Кайлі переконалася, що всі погляди були прикуті до неї, оскільки прикрашена блискітками сукня чіплялася за її пишну статуру.

Кайлі Дженнер: скрін посту в Instagram
Кайлі Дженнер: скрін посту в Instagram

Мама двох дітей виглядала гламурно, як завжди, коли вона зібрала свої пасма в елегантну зачіску і доповнила свій разючий образ парою срібних сережок.

Також Кайлі позувала перед камерою перед розкішним феєрверком.

Кайлі Дженнер: скрін c відео в Instagram
Кайлі Дженнер: скрін c відео в Instagram

Зірка Кардаш'ян була оточена її найближчими друзями та родиною, у тому числі найкращою подругою Анастасією «Стассі» Караніколау та сестрою Кендалл Дженнер, обидві з яких задокументували розкішні гуляння у своїх акаунтах у Instagram.

Як раніше повідомляв портал "Знай", смілива Кендал Дженнер без макіяжу показала свою натуральну зовнішність.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер засліпила мережу динамітними формами в обтягувальному вбранні.