З початку повномашстабної війни багато хто тікав від росіян зі своїх будинків із найнеобхіднішим. Найчастіше великий гардероб одягу до цього списку не входив.

Афера, яку можуть провертати нечесні люди якраз-таки розрахована на тих, кому потрібний одяг. Але втрата грошей на вас чекатиме в несподіваному місці - біля банкомату.

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

Якщо ви знайшли на сайт, на якому речі відомих брендів або їх дуже якісні копії продають за безцінь, не поспішайте радіти. Це може бути частина жорсткої та хитрої афери. З такою схемою стикалася Олена-Крістіна Лебідь під час зйомок проекту "Аферисти в сітях" для Нового каналу.

Ведуча вирішила зустрітися з продавчинею і з'ясувати, чи справді можна придбати речі так дешево — у 6-7 разів нижче за ринкову ціну. За легендою, тітка щедрої продавчині живе за кордоном і регулярно привозить звідти багато одягу безкоштовно – ось дівчина і заробляє, не беручи з людей утридорога. Але найцікавіше розпочалося на зустрічі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

У листуванні продавчиня просила Олену-Крістіну скинути гроші на карту після огляду речей, але під час зустрічі раптово передумала та попросила віддати готівкою. Ведуча Нового каналу пішла шукати найближчий банкомат. З нього стирчала чиясь банківська картка, яку Лебідь вийняла і поклала поряд. Раптом до неї підійшов якийсь чоловік із звинуваченнями, що вона зняла з його рахунку 10 тисяч гривень.

Горе-продавчиня виявилася його спільницею, яка не лише спровокувала Олену-Крістину на пошуки банкомату, а й підтвердила, що та нібито знімала чужі гроші.

Людина біля банкомату, фото: Знай.ua
Людина біля банкомату, фото: Знай.ua

"Начебто можна було розвернутися і піти - адже я нічого ні в кого не брала. Але моя картка вже була в банкоматі - забрати її я не могла. А чоловік про це точно знав, тому і пресував, - пояснила ведуча Нового каналу. - І якщо потрапили в подібну ситуацію, одразу викличте поліцію! Після цього аферистів і слід простигне."

Ведучій Нового каналу вдалося відстояти свої честь та банківські картки, будьте обережні і ви. Адже повномасштабна війна не стала причиною для аферистів припинити займатися брудними справами.

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Youtube

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь із "Аферисти в сітях" розповіла про поганий знак для українців.

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь мало не загинула , бовтаючись у повітрі - парашут не розкрився.