Енн Хеч знаходиться на штучній вентиляції легень, тому її близькі зіткнулися з важким рішенням відключити її від системи життєзабезпечення.

Офіцер поліцейського управління Лос-Анджелеса сказав, що аналіз крові Енн після аварії 5 серпня показав наявність наркотиків.

Очікувалося, що другий аналіз зумовить, які наркотики, як повідомляється, перебували в її аганізмі, оскільки справа розслідувалася як дорожньо-транспортна пригода, пов'язана з керуванням у нетверезому стані.

Обгоріла спина Енн Хеч, кадр з відео
Обгоріла спина Енн Хеч, кадр з відео

Енн залишають живими доти, доки не буде визначено, чи можна пожертвувати якийсь із її органів після п'ятничної аварії, повідомляє Deadline.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ми хочемо подякувати всім за добрі побажання та молитви про одужання Енн, а також подякувати відданому персоналу і чудовим медсестрам, які доглядали Енна в опіковому центрі Гроссмана в лікарні Вест-Хіллз" , - сказав представник сім'ї Енн.

"На жаль, через нещасний випадок Енн Хеч отримала тяжку гіпоксичну травму головного мозку і залишається в комі, у критичному стані. Очікується, що вона не виживе. У неї вже давно був вибір пожертвувати свої органи, і вона знаходиться на апараті життєзабезпечення, щоб визначити, чи життєздатні вони”.

Енн Хеч, кадр з відео
Енн Хеч, кадр з відео

Далі представник Енн розповів, яку акторку пам'ятатимуть після трагедії.

Вони сказали: "У Енн було величезне серце, і вона чіпала всіх, кого зустрічала, своїм щедрим духом. Більше, ніж її екстраординарний талант, вона вважала поширення доброти та радості справою свого життя. Її пам'ятатимуть за її мужню чесність і її буде дуже не вистачати" .

У Хеч залишилися цивільний чоловік, актор Джеймс Таппер, а також син-підліток на ім'я Атлас.

На рахунку актриси десятки ролей у кіно, серед яких "Шість днів, сім ночей", "Форс-мажор", "Година істини", "Психо" та інші.

Енн Хеч забрали з місця автокатастрофи на ношах, кадр з відео
Енн Хеч забрали з місця автокатастрофи на ношах, кадр з відео

Нагадаємо, що зірка "Супермена" Енн Хеч влаштувала дві ДТП і сильно обгоріла, за життя борються лікарі.

Раніше стало відомо, що друг Ріти Ори підтвердив її весілля з багатим оскароносним актором: зірки вітають пару.