Зростання числа координаторів з інтимних питань призвело до кардинальних змін у Голлівуді, особливо у зв'язку з тим, що індустрія розваг переживає епоху COVID.

Але ця практика все ще відносно нова - про що свідчить недавнє інтерв'ю з Амандою Сейфрід, яка сказала журналу Porter, що хотіла б, щоб координатори інтимної близькості були нормою на зйомках, коли вона була акторкою, що подає надії.

Аманда Сейфрід, кадр з фільму
Аманда Сейфрід, кадр з фільму

Сейфрід, номінована на премію "Еммі" за роль у фільмі "Відсів", сказала, що, хоча вона залишилася "практично неушкодженою" від початку роботи в індустрії, принаймні один досвід їй не сподобався. "У 19 років я ходжу без спідньої білизни - типу, ти знущаєшся? Як я допустила це? - сказав Сейфрід. - О, я знаю чому: мені було 19 років, і я не хотіла нікого засмучувати, і я хотіла зберегти свою роботу. Ось чому."

Коментарі Сейфрід пролунали того ж тижня, коли Шон Бін виступив проти використання координаторів інтимної близькості, заявивши британській The Times, що вони "псують спонтанність" сцени. Бін, який знімався в таких серіалах, як "Гра престолів" та "Крізь сніг", сказав, що вважає, що "природну поведінку закоханих буде зруйновано, якщо хтось зведе її до технічних вправ".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Аманда Сейфрід, кадр з фільму
Аманда Сейфрід, кадр з фільму

Лєна Холл, яка знімала інтимні сцени з Біном для фільму "Крізь сніг", відповіла у Твіттері: "Якщо я почуватимуся комфортно з моїм партнером по сцені та з іншими в кімнаті, мені не знадобиться координатор інтимних відносин. Але, якщо є якась частина мене, яка почувається дивно, грубо, переекспоновано і т.д., я або поставлю під сумнів необхідність сцени, або захочу координатора."

Рейчел Зеглер з "Вестсайдської історії " також розкритикувала позицію Біна у Твіттері, написавши: "Координатори інтимних відносин створюють для акторів безпечне середовище. Я була надзвичайно вдячна за те, що у нас було на WSS - вони виявили прихильність до новачка, подібного до мене, + навчили тих навколо мене, у яких був багаторічний досвід. Спонтанність в інтимних сценах може бути небезпечною."

Нагадаємо, що невістка Вікторії Бекхем Нікола Пельтц розповіла, чому "послала" свекруху з її сукнею.

Раніше ми повідомляли, що Роббі Вільямс оголився у прямому ефірі і згадав непробачний вчинок дружини Айди Філд.