Саша Бо (Пустовіт), одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес. Вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників

Саша Пустовіт, скриншот: Instagram
Саша Пустовіт, скриншот: Instagram

Як відомо, Саша щаслива мама двох дітей. Тепер дівчина зустрічається зі стоматологом Платоном Тарнавським та справа йде до весілля, Саша навіть показала весільні туфлі. Також Саша розповіла, що не хоче влаштовувати велику гулянку.

А тепер блогерка вирішила подумати про свій зовнішній вигляд. Це звучить неймовірно, проте беручи до уваги загальну тенденцію зі збільшення губ, Саша Бо вирішила зменшити губи. На її думку, так вона позбавиться від ефекту "качки".

Дівчина не витримала та опублікувала перші фото після операції. Вона написала:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Люблю себе з губами. Тому привіт нова форма. Ідеальна симетрія без ефекту "качки" через міграцію.

Вона поцікавилась, чи помічають підписники якусь різницю. А також поскаржилась, що губа набрякла, як камінь, на набряки та синці. А також блогерка не приховує, що її дуже цікавить, яким буде фінальний результат.

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".