Українська співачка Тіна Кароль має неймовірну популярність серед шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони підписників. Зараз співачка активно підтримує рідну країну на благодійних концертах та практично безперервно подорожує світом з благодійними концертами й не тільки

Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram
Тіна Кароль. Фото: скриншот Instagram

Подія, яка нещодавно трапилась сколихнула українців. Вчинок української співачки вразив до глибини душі. Про це стало відомо з "Єдиних новин".

Співачка Тіна Кароль подарувала квартиру родині з Маріуполя, яка місяць прожила в окупації. Весь цей час маленький хлопчик, якому зараз 9 років, Єгор Кравцов, вів власний щоденник, в якому нотував події що відбувались. Рядки з нього облетіли світові ЗМІ.

Як виявилось, Тіна дізналась про щоденник хлопця з соціальних мереж та зачитувала рядки з нього на своїх благодійних концертах. А коли дізналась, що родині хлопця вдалося вирватися з окупації, проте вони втратили житло, співачка вирішила їм подарувати квартиру.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Одного ранку пролунав дзвінок: "Вітаю, я - менеджер Тіни Кароль. Тіна на своїх концертах читає листи війни. І серед них лист вашого сина". Чоловік запитав, чи є де нам жити? Я відповіла, що ні. Тоді він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру", - розповіла мати Єгора, Олена Кравцова.

Тепер маленький Єгор житиме з мамою, сестрою та бабусею у власному помешканні у невеличкому містечку в Івано-Франківській області. До речі, команда Тіни для зручності сім'ї умеблювала помешкання.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль надивилася на Зеленську, розставила ніжки та "вбила" суворим поглядом: така дружину президента точно образити не дасть.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"