Російський виконавець Сергій Лазарєв якось не витримав, висловивши про війну все, що він думає... в основному через те, що дитині стало страшно.

Син прокинувся вночі у сльозах. Лазарєв попросив політиків сісти за стіл переговорів, але його, звичайно, ніхто не послухав. Тому згодом Сергій і продовжив щасливе існування, забувши про війну у сусідній країні, де щодня гинуть мирні жителі та знищується інфраструктура, житлові будинки.

Сергій Лазарєв, фото: Instagram
Сергій Лазарєв, фото: Instagram

Якоїсь миті він нагадав про прем'єра свого кліпу. Але цікавою у тій публікації є саме фотографія. Він сидить не на дивані, а перед ним. На ногах, які він розсунув широко в сторони немає шкарпеток та взуття.

А його погляд спрямований кудись убік... і через цю позику відразу згадується Перша леді Олена Зеленська. Вона стала головною особою пози "сильної жінки" після фотосесії для журналу Vogue, коли за неї заступилися сотні інших жінок.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

У коментарях навіть з'явилася Катерина Варнава, "колишня" Сергія Притули по телепередачі "Хто зверху?". Вона залишила багато сердець, як і інша співачка, із Сімферополя, Севіль Велієва. Потім Сергій Лазарєв просто закрив коментарі.

Сергій Лазарєв, скріншот: Instagram
Сергій Лазарєв, скріншот: Instagram

Нагадаємо, зрадниця Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова

Як повідомляв "Знай.uа", Філіп Кіркоров заспівав українською мовою, потрібно дивлячись на Наталю Могилевську: "Шо, не всі вдома?"

Знай.ua писав, Друг Ані Лорак Сергій Лазарєв причепився до Джамалі через Євробачення: "Перше місце не за супер-хіти"