Українська співачка, випускниця третього сезону проєкту "Фабрика зірок" Костянтина Меладзе, колишня солістка українського гурту "ВІА Гра" та переможниця 7 сезону "танці з зірками" активно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. За її сторінкою стежать 719 тисяч підписників

Санта Дімопулос. Фото: скриншот Instagram
Санта Дімопулос. Фото: скриншот Instagram

Нещодавно співачка вразила шанувальників співом своєї дворічної донечки Софії в одному з кафе. Ніжне відео вона розмістила на сторінці в соціальній мережі.

На ньому молодша донька Санти Софія, якій, до речі, 14 вересня виповниться 3 роки, виконала українську народну пісню "Червона калина". Дівчинка вразила голосом та манерою виконання. Відразу видно - талант.

Публікацію зіркова мама підписала так:

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Favorite Ukrainian song by beautiful Ukrainian soul 💙💛", що в перекладі означає: "Улюблена українська пісня прекрасної української душі"

Підписники вподобали спів маленької Софії та в коментарях написали:

"У кого ще улюблена частина "хе, хе, розвеселимо"? Прямо посмішка до вух коли слухаю😍 дякую, маленька красуня".

"Супер😍😍😍молодчинка, золотко!!! Справжня Україночка💙💛👏👏👏"

Зараз співачка знаходиться за кордоном, відомо, що нещодавно вона разом з дітьми відпочивала в Бразилії. То ж Санта вирішила відповісти на запитання підписників в сторіс.

На питання, як вона на відпочинку ладить з росіянами, зірка відповіла, що вона не зустрічала тих, хто наривався та зауважила, що це добре, бо у разі конфлікту, а війна для неї - це відкрита рана, у неї може "впасти планка".

Також співачка розповіла, що разом з нею за кордоном була її мама, проте в неї накопичились справи й вона повернулась до Києва. А співачка планує повернутися в Україну в кінці вересня або у жовтні.

Санта Дімопулос, скриншот: Instagram Stories
Санта Дімопулос, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою.

Як повідомляв "Знай.ua" Марина Боржемська "наблизила" перемогу України, відпочиваючи з дітьми в Ізраїлі.

Також "Знай.ua" інформував, музикант та блогер Володимир Дантес показав, як потрапив під обстріл під час прогулянки.