Усі пам'ятають тихоню Галину Сергіївну із серіалу "Татусеві доньки", яку зіграла Ліза Арзамасова.

Насправді, особисте життя акторки відрізняється від серіальної героїні, адже 27-річна Арзамасова примудрилася вискочити заміж за 48-річного фігуриста Іллю Авербуха та народити йому сина Лева, якого довго не показували публіці наживо.

Ліза Арзамасова і Ілля Авербух, instagram.com/averbukhofficial
Ліза Арзамасова і Ілля Авербух, instagram.com/averbukhofficial

Тепер зіркова пара зважилася на представлення однорічного сина широкому загалу. Спочатку малюк Лев проїхав коло пошани на руках у свого батька, а потім трохи походив по льоду. Дитина трохи злякалася оплесків та овацій глядачів, але, здається, у сім'ї знаменитостей йому доведеться звикнути до такої уваги.

"Льовушка уважно і зацікавлено дивився все шоу! Око не відривав! Тягнувся на лід, коли чув татовий голос, а потім дуже впевнено проїхав коло пошани в міцних татових руках і зробив свої перші кроки на льоду! Ці емоції запам'ятаю назавжди!" -написала "Татусева донька".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пост Лізи Арзамасової
Пост Лізи Арзамасової

Шанувальники Лізи підтримали артистку:

"Ніби фрагмент з фільму. Дуже мило, хвилююче і в той же час грандіозно", "Які милі кроки великої людини", "Стільки задоволення. Дивлюся і посміхаюся разом з вами", "Які ж ви милі та щасливі батьки, слава Богу за вас"...

Нагадаємо, що Галина Сергіївна з "Татусевих доньок" назвала війну в Україні нерівним місцем: "Народ любить увагу та показуху".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Татусевих доньок" Ліза Арзамасова назвала головну відмінність сучасного покоління від інших.