Співачка та гумористка з "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук показала, чого їй не вистачає від початку повномасштабного вторгнення.

Марта Адамчук стала фіналісткою співочого конкурсу "Голос країни" після чого у 2018 році її запросили до "Жіночого кварталу", відтоді пройшло чимало часу, але відколи почалася повномасштабна війна Марта не виступає на великій "кварталівській" сцені, і не відчуває шаленої підтримки глядачів. Свій жаль та щем Марта розмістила у одному кадрі на фото в Instagram.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

На фото зірка стоїть спиною до фотографа, та дивиться у порожній зал, де видно лише порожні стільці глядачів. Фото виконане у чорно-білому форматі, та підписане лиш одним словом: "Щемить".

У соцмережі за Мартою спостерігає майже 50 тисяч осіб. Свої "сердечка" розмістили біля двох сотень шанувальників, не пройшовши повз, а побачивши застиглу мить, якою поділилася співачка з шанувальниками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

"Коли настане день...Закінчиться війна "...Всі місця в залі займуть ваші прихильники...І серце перестане щеміти від болю...Перемоги, Миру вам, щастя і добра", "Мурахи....", "Принцеса інстаграму", "Щемить", - написали у колонці коментарів.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Марта Адамчук з "Жіночого Кварталу" спокусливо спустила сукню з плечей.

Як повідомляв "Знай.ua" зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук влізла у "весільну" сукню, щоб заспокоїтися.

Також "Знай.ua" інформував, боса зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила своєю тендітністю.