Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан продовжує ділитися з українцями цінним досвідом та знаннями, набутими за 39 років. На цей раз дизайнер виділив декілька мудрих правил, які однозначно багатьом спростять життя і допоможуть позбавитися всього непотрібного.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

В першу чергу чоловік закликає перестати терпіти зарозумілих і неприємних вам людей. Просто відпустити та забути, як страшний сон.

"21 століття - час, де всі вирішують зв'язки, у тому числі енергетичні", - додав Андре Тан.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Друге правило – вибирати справжніх. Не намагайтеся посміхатися через силу, а тим більше витрачати дорогоцінний час і внутрішню енергію. А ще він радить менше звертати уваги на конфлікти, плітки і так далі. Сконцентруватися лише на гарному та конструктивному.

"Всі, кому ми посміхаємося і витрачаємо нашу енергію "для галочки" - геть з очей. Всі, хто бреше і маніпулює нами - геть. Під час війни ми зробили висновки - потрібно змінюватися. Так навіщо ж нам жити колишнім життям?", - заявив дизайнер.

Раніше ми писали про те, що Андре Тан знайшов дітей серед руїн та знищених танків: "Вони тепер..."

Як повідомляв Знай.ua, Андре Тан підказав українкам, як освіжити образ "привітом з минулого": "Жіночність – мотивація для чоловіків виграти війну"

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан зізнався, що боїться залишитися на самоті з нереалізованими мріями на старості років: "Страх - це не слабкість"