Відомий український актор, зірка студії "Квартал 95" та художній керівник "Жіночого кварталу" Олександр Пікалов знає, як розважити мільйони глядачів, а зараз ще й допомагає рідній країні у цій моторошній боротьбі з російськими окупантами. У Instagram за ним слідкує близько 17 тисяч людей.

Олександр Пікалов знову влаштував маленьким українцям, які втратили домівки через війну з росією, невелике свято в центрі підтримки переселенців "ЯМаріуполь". Про це написали на офіційному акаунті "Жіночого кварталу".

Олександр Пікалов. Фото: скрін youtube
Олександр Пікалов. Фото: скрін youtube

На розважальному заході під назвою "Дитячий табір на день" малюки купалися у басейні, каталися на байках, грали, танцювали та робили вироби з паперу із зірками гумористичного шоу. А ось Пікалов із другом з футбольного клубу "Локомотив" вирішив особисто поганяти з ними м'яча на полі.

Співачки Наталія Могилевська та Надя Дорофєєва теж не залишилися осторонь і заспівали для дітей.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Діти - наше майбутнє і сенс нашого життя! Посмішки та сяючі очі малечі – це найкраща нагорода для всіх нас", - написали в публікації.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пікалов з "Квартал 95" перекваліфікувався на чарівника і здійснив мрію маленьких маріупольців: "Свято літа та дитинства"

Як повідомляв Знай.ua, Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили в небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ: "Боятися має лише ворог"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Пікалов із "Квартал 95" та Віталій Козловський об'єдналися у несподіваний тандем: "Просто космос"