Принц Гаррі та Меган Маркл планують відвідати Великобританію та Німеччину для участі у трьох благодійних заходах наступного місяця.

"Герцог і герцогиня Сасекські раді відвідати кілька благодійних організацій, близьких їх серцю, на початку вересня" , - повідомив 15 серпня Page Six представник пари.

Пара візьме участь у саміті One Young World 2022 року в Манчестері, 5 вересня, Invictus Games 2023 року у Дюссельдорфі, 6 вересня та церемонії вручення нагород WellChild Awards 2022 року в Лондоні 8 вересня.

Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, скріншот з відео

37-річний Гаррі та 41-річна Меган востаннє відвідували Велику Британію у червні, щоб бути присутнім на святкуванні платинового ювілею королеви Єлизавети II зі своїми двома дітьми: Арчі, 3 роки, та Лілібет, 1 рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поїздка Сассекс на знаменну річницю сходження на престол королеви ознаменувала собою вперше, коли вони привезли Лілі на батьківщину Гаррі.

У Page Six повідомляли, що 96-річна королева ненадовго зустрілася зі своєю правнучкою-тезкою у Віндзорському замку напередодні першого дня народження Лілібет .

Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб
Королівська сім'я на ювілеї Єлизавети II: скрін ютуб

Гаррі та Маркл відійшли на другий план і не були включені до королівських обов'язків під час ювілею, оскільки вони пішли у відставку на початку 2020 року. Але вони були присутні на військовому параді Trooping the Color та службі подяки у соборі Святого Павла під час їхньої подорожі.

Після переїзду до Каліфорнії Гаррі та Маркл лише кілька разів поверталися до Лондона з міркувань безпеки – і щоразу без дітей.

Нагадаємо, що принц Гаррі скоро повернеться до Великобританії і, можливо, без Меган Маркл: Чарльз приготував справу.

Раніше ми повідомляли, що всі секрети Меган Маркл випливли в 41 рік: розлучення, "напад" на Хіларі Клінтон, справжнє ім'я та "Головний госпіталь".