"Континенталь" - трисерійний серіал, дія якого відбувається до подій фільмів про Джона Уїка, він виходить на Peacock в 2023 році. У прес-релізі NBC оголосила про укладання «багаторічної угоди» з The Continental, яку спочатку було призначено на прем'єру на Starz.

Цю публікацію розмістили на порталі «theverge»

На відміну від фільмів, "Континенталь" не буде зосереджений навколо Кіану Рівза як головного вбивці. Натомість він досліджує походження готелю «Континенталь», який є притулком для злочинців протягом усієї франшизи «Джон Вік».

Дія серіалу відбувається в 1975 році в Нью-Йорку і йде за молодою версією Уінстона Скотта (якого грає Колін Вуделл з «Бортпровідника»), коли він намагається отримати контроль над готелем «Континенталь». У ньому також буде Айоміде Адегун у ролі молодого Харона, консьєржа в готелі Continental, а Пітер Грін зіграє молодого Чарлі, експерта зі прибирання місця злочину, який з'являється у першому та другому фільмах про Джона Уїка.

Мел Гібсон, фото: kinomania
Мел Гібсон, фото: kinomania

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мел Гібсон з'явиться як оригінальний персонаж на ім'я Кормак, рішення, яке викликало деяку негативну реакцію через попередні повідомлення, які звинувачують Гібсона в антисемітській, гомофобній, сексистській та расистській поведінці. Серед інших акторів Бен Робсон у ролі Френкі; Юбер Пойнт-Дю Жур у ролі Майлза; Джессіка Аллен у ролі Лу; Мішель Прада у ролі КД; та Нхунг Кейт у ролі Єн.

Обмежений серіал вийде приблизно в той же час, як і прем'єра фільму «Джон Вік 4», який вийде в кінотеатрах 24 березня 2023 року.

Як раніше повідомляв портал "Знай", фільм Флеш може не вийти на екрани через злочини головного актора.