Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Окрім творчої діяльності, дівчина ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку війни в Україні.

Олена Філонова вкотре відреагувала на шанувальників, які виявляють агресію та антипатію до її персони. Зважаючи на все, блогерці дуже набридли хейтери, які ніяк не можуть заспокоїтися і перестати диктувати їй, як треба жити.

Скріншот із Instagram, Олена Філонова
Скріншот із Instagram, Олена Філонова

Вона заявила, що нікому нічого поганого не зробила, тому не заслуговує на такий негатив.

"Я завжди з Вами максимально відверта, навіть тоді, коли злі язики намагаються Вас заплутати і переконати в іншому! Я намагаюся для всіх бути цікавою і показую максимально все з добром", - зазначила Філонова.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також дівчину обурила реакція шанувальників на те, що вона не перейшла на українську в соцмережах. З її слів, саме земляки завадили їй це зробити. Вони більше не ставлять лайки, не коментують пости. А ще заявляють, що вона вчасно "перевзулась".

"Коли я почала вести свій блог на українській мові, мене почали травити і писати неприємні речі , мов перевзулася, ти погано говориш не псуй українську мову і так далі! 🤷🏼‍♀️ Ви ж такі активні в своїх промовах, так будьте активні там де це дійсно потрібно! Доведіть мені, що це Вам дійсно потрібно!" - написала Олена.

Раніше ми писали про те, що Олена Філонова показала гострі "зубки" всім хейтерам, які критикують її стиль: "Треба знайти привід і обернути"

Як повідомляв Знай.ua, ревізор Олена Філонова заявила, що бажає "випробувати" нове ліжко з чоловіком, серце просить змін: "Дико хочу"

Також портал Знай.ua писав, що на блогерку Олену Філонову "напав" величезний слон, ще й водою облив з голови до п'ят: "Обробив мене"