Відома співачка, телеведуча та екссолістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднєва зараз активно допомагає рідній країні здолати російського ворога. Дівчина регулярно дає благодійні концерти та збирає гроші на підтримку ЗСУ.

Анна Добриднєва повідомила численним шанувальникам, що її благодійний тур "Дорога до Перемоги" Черкащиною добіг кінця. За цей час співачка зі своєю командою "А" встигла побувати у десяти населених пунктах та заспівати для декількох тисяч українців, щоб підняти їм бойовий дух та настрій.

Скріншот із Instagram, Анна Добриднева
Скріншот із Instagram, Анна Добриднева

Концерти артистки принесли користь не лише у цьому сенсі. За всі виступи, загалом їй вдалося зібрати понад 350 тисяч гривень для хлопців із ЗСУ.

"Люди, ви неймовірні! Разом ми ВЕЛИКА СИЛА!!!" - зазначила Добриднєва.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У пості зірка зібрала найяскравіші моменти з концертів, щоб потім згадувати, як було класно і який внесок вона зробила у перемогу країни.

Фанати розхвалили та подякували Анні за допомогу, надану землякам та військовослужбовцям. А ще запросили її у гості знову.

Коментарі - instagram.com/anna_dobrydneva/
Коментарі - instagram.com/anna_dobrydneva/

Раніше ми писали про те, що Аня Добриднева з "Пара нормальних" заіскрилася від щастя поруч із героєм, який побував на Зміїному: "Так-так, той самий"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Добриднєва з "Пара нормальних" послала "промені" миру всім українцям, презентувавши нову пісню: "На підтримку творчих діток"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Добриднєва з "Пара нормальних" своїм талантом заробила на нову "тачку" для поранених бійців: "Заради спільної перемоги"