Відомий екстрасенс, зірка "Битви екстрасенсів" Макс Гордєєв поділився обнадійливим прогнозом щодо Харкова, який сильно страждає від ворожих обстрілів. До чого готується мешканцям міста, він розповів на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Макс Гордєєв поділився прогнозом Харкова на кінець серпня. Він заявив, що обстріл поки що триватиме і харків'янам варто бути вкрай обережними. Водночас екстрасенс передбачав позитивну динаміку і заявив, що добрих новин також буде чимало.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Харків. Карта обнулення. Це каже, що починається новий початок. Вже якісь нові люди при владі стоять. Вже зовсім інша ситуація. Місто вже починають відновлювати та відновлюється енергія цього міста. Звичайно, оборонна система ще працює, але вже багато чого звільнили. Тобто, вже дуже багато міста звільнили від цих орків. Тому, не хвилюйтеся хто в Харкові. Ну будуть ще прильоти, будуть. І будуть важкі дні у вашому календарі, але я бачу, що буде багато вже позитивного. Харків та Харківська область очікуйте, вже дуже скоро вас звільнять", - поділився екстрасенс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, таролог Макс Гордєєв зробив передбачення містами України на другу половину серпня: "Ситуація йде на краще, але..."

Також наш портал повідомляв, Макс Гордєєв із "Битви Екстрасенсів" зізнався, чому не залишив Україну, як інші "патріоти": "Закордоном красиво, але..."

Крім того, ми писали, екстрасенс Олена Курилова попередила українців про війну ще 2020 року: "Я біля танка, перемога буде за нами".