Артем Пивоваров створює пісні на слова українських поетів, які стали класиками. Черговий шедевр музикант створив у колаборації з реп-гуртом, переможцем Євробачення-22, Kalush.

На своїй сторінці в Instagram Артем Пивоваров розмістив уривок чудової роботи. Шанувальникам подобається проєкт "Твої вірші мої ноти", який продовжує або надає нового життя рядкам віршів українських поетів, адже вони прекрасні і варті найкращого.

Артем Пивоваров. Фото: скриншот Youtube
Артем Пивоваров. Фото: скриншот Youtube

"Я приб'ю свій бїль пекучий
Величезним тяжким молотом —
І в красі живій, горючій
Бризну перлами і золотом", - співає репер.

Kalush. Фото: скриншот Youtube
Kalush. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Соло Артема переливається та додає барв до речитативу реперів. Насправді пісня була випущена ще у лютому до війни, проте не втратила своєї чарівності, а навпаки зазвучала новими барвами. Шанувальники зізналися, що обожнюють не лише голос Артема, але й отримують багато позитиву від його проєкту.

"Божечки, як же красиво!", "Постійно слухаю, це круто", "Ця пісня якась особлива, люблю її", "Як я люблю Ваш голос, Артеме", "Неможливо не закохатись в цей проєкт", "Одна з найулюбленіших пісень", "Я дуже рада що українці нарешті слухають нашу музику", "Як же це гарно, мурашки по шкірі", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Артем Пивоваров виклав "фанатку" з голими грудьми і без трусів - є що сказати.

Як повідомляв "Знай.ua", що "партнер" Наді Дорофєєвої Артем Пивоваров попотів із трьома хлопцями, знявши футболки: "Ми вже давно".

Також "Знай.ua" інформував, що Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство і поділився своїм баченням.