Бред Пітт нібито завдав збитків літаку на суму 25 000 доларів під час сумнозвісної сварки з Анджеліною Джолі у 2016 році.

47-річна акторка стверджувала в нещодавно опублікованому звіті ФБР, що вона відпочивала зі своїми дітьми в літаку, коли вони сказали їй "подивитися" на 58-річного Пітта, якого Джолі побачила, що "наливає келих червоного вина".

У той час, як місцезнаходження пролитого алкоголю було відредаговано в документах, отриманих Page Six, Джолі пізніше стверджувала, що вино "розлилося по всьому стільцю" і не було вимито "до кінця польоту".

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages
Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

Зірка "Малефісенти" стверджувала, що вона "пізніше" дізналася, що "це завдало збитків приблизно 25 000 доларів".

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Згідно зі звітом, після розливу Пітт нібито "розсміявся і пішов, щоб випити ще".

В інший момент під час польоту з Ніцци, Франція, в Лос-Анджелесі зірка "Ярості" нібито облив пивом Джолі "і ковдру, під якою вона спала".

У записах, оприлюднених 16 серпня, зірка "Лари Крофт" звинуватила свого колишнього чоловіка в словесних образах, а Пітт нібито сказав їй, що вона "руйнує [їх] сім'ю".

Він також нібито порівняв або Меддокса, 21 рік, Пакса, 18 років, Захару, 17 років, Шайло, 16 років, або близнюків Нокса та Вів'єн, 14 років, з "дитиною з Колумбайна", яка може "вбити когось".

Згідно з звітом, Пітт також кілька разів ударив кулаком у стелю літака, "штовхнув" Джолі і побіг "до одного з їхніх дітей, ніби збирався атакувати".

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Джолі, яка через кілька днів подала на розлучення із зіркою "Бійцівського клубу", стверджувала, що у своїх спробах зупинити його вона пошкодила лікоть та спину. У звіті вона поділилася фотографіями своїх передбачуваних травм.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі після візиту в Україну одяглася в чорне і попрощалася зі старшою донькою.

Раніше ми повідомляли, що 58-річний Бред Пітт у спідниці приголомшив аудиторію на червоній доріжці.