Алек Болдвін сказав, що його зйомка з українкою Галиною Гатчінс на зйомках "Іржі" забрала у нього роки життя і коштувала йому професійного зростання.

Зірка "Бос-молокосос" розповів CNN , що втратив п'ять проєктів після смерті Гатчінс, а лідери індустрії, мабуть, не хочуть ризикувати, наймаючи його.

"Вчора мене звільнили з іншої роботи , - сказав Болдвін. - Там я був готовий піти в кіно, стрибнути в літак... Я розмовляв з цими хлопцями кілька місяців, і вчора вони сказали мені: "Через це ми не хочемо знімати з тобою фільм". ”

Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube
Алек Бoлдуїн. Фото: YouTube

65-річний Болдвін також сказав, що побоюється за своє життя після того, як президент Дональд Трамп публічно заявив, що, на його думку, він навмисно застрелив операторку. Болдвін сказав, що стрес від цих страхів "відібрав у мене роки життя".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Є просто потік людей, які нападають на мене, які не знають фактів", - сказав він.

Болдвін подякував своїй родині за те, що вона допомогла йому пережити трагедію, але також сказав, що він, ймовірно, пішов би з Голлівуду, якби йому не потрібно було підтримувати свою дружину Хіларію Болдвін, яка вагітна їхньою сьомою дитиною разом.

Галина Гатчинс, фото: Instagram
Галина Гатчинс, фото: Instagram

Нагадаємо, що Алек Болдвін, який убив українку, отримав дорогий подарунок від дружини Хіларі.

Раніше ми повідомляли, що Алек Болдвін стверджує , що він не натискав на спусковий гачок пістолета на зйомках "Іржі".

Також стало відомо, що чоловік випадково застреленої Алеком Болдвіном операторки-українки Галини Гатчінс звернувся до світу.