Після того, як онук відомого актора переїхав жити до США, він активно спілкується з шанувальниками. Актор розповідає шанувальникам подробиці особистого та творчого життя. На його акаунт в соціальній мережі instagram підписані 20 тисяч осіб

Дмитро Ступка, скріншот: YouTube
Дмитро Ступка, скріншот: YouTube

Як відомо, актор перед війною разом з дружиною та донькою виїхали в США. Проте сімейна ідилія за океаном тривала недовго й Поліна тепер з іншим, американським бойфрендом. А відомий український актор Дмитро Ступка не повернувся до України після 24 лютого. Своє рішення він пояснив тим, що дає благодійні концерти на підтримку України.

А нещодавно в сторіс він опублікував фото та показав, як українська співачка Ірина Білик відпочивала на яхті з келихом ігристого шампанського. Дмитро запропонував їй випити за перемогу. Зараз українська співачка подорожує за океаном з благодійними концертами. А також не втрималась і прямо на сцені сказала мамі Наталії Корольової, яка зараз живе в США, що її зять Тарзан гнівно.

Ступка показав, як гуляв по яхті та зустрів Білик на палубі. Ірина зраділа зустрічі та навіть зізналася, що є прихильницею актора.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Разом з Іриною на гастролі за океан відправились Асія Ахат, яка теж побувала в гостях на яхті Ступки. Варто зазначити, що актор у всіх деталях показав свою красуню яхту та показав, яке пишне застілля влаштував для земляків.

Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скриншот: Instagram Stories

Дмитро Ступка, скриншот: Instagram Stories
Дмитро Ступка, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дмитро Ступка назвав справжню причину розлучення з Поліною Логуновою.

До слова, Поліна Логунова розповіла, чому розлучилася з Дмитром Ступкою: "Знайшла багатше".

Раніше ми писали, що онук Богдана Ступки Дмитро показав, як любить Україну з США