Українська блогер та ресторатор Даша Кацуріна та Володимир Дантес записали звернення до шанувальників зі спальні, а Надя Дорофєєва опублікувала фото ніг на лавочці. Шанувальник й дотепер важко переживають розрив зірок, та таролог напророчив, що Надя та Вова знову будуть разом

Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram
Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, після критики російськомовних пісень, Надя активно стала перекладати свою творчість на державну мову. Не так давно Надя представила україномовну версію свого хіта "Різнокольоровка". Проте самостійно перекласти пісню Дорофєєва не ризикнула, їй допомогла дівчина, яке вже кілька років мешкає в США.

Після виходу україномовної версії хіта, Надя вирішила підтримати українських захисників. Вона виступила з концертом перед військової Національної гвардії та вже заспівала свій новий хіт.

А нещодавно співачка з'явилась у відомій програмі "Сніданок 1+1", де відверто зізналась про свої нові почуття.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Варто зазначити, що ведучий програми трохи потролив нового обранця наді. Він показав їх спільне зі співачкою фото та сказав, що забув, як його звати. Варто зазначити, що й Надя спочатку не зрозуміла, про що говорить ведучий. Тоді він пояснив, що Дантеса бачать по всьому Києву й Надя не плаче та попросив розповісти по її стосунки з Кацуріним та показав фото.

На фото зображені разом Михайло та Надя. Коли співачка побачила фото, видно, що воно не сподобалось співачці й вона н7ап хвилину втратила мову. Потім вона поцікавилась, чи дійсно таке показують. Ведучий зауважив. що це не в програмі показують, а в соцмережах. Співачка була здивована. та врешті-решт зізналась ведучому, що вона з Михайлом щаслива.

До слова, Надя Дорофєєва в ледь помітному купальнику без Кацуріна показала, як приводить до ладу свій моральний стан: "Навіть у найважчі моменти"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва вперше за 5 місяців показала, де ховалася від обстрілів: "Дуже страшно"