Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий активно веде власний блог в соціальній мережі instagram. Він багато пародіює відомих людей, світових лідерів. Своїми роботами він ділиться з підписниками на своїй сторінці, за якою стежать майже 95 тисяч підписників

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Українській комік Юрій Великій має неймовірний талант перевтілення. Цього разу він вирішив в образі відомого вчителя української мови Олександра Авраменко дати урок для дорослих.

Комік розповів більш ширше значення такого відомого виразу, як "тягнути кота за яйця", поняття презерватив та інших поширених у побуті виразів. Комік записав одразу декілька уроків та зауважив, що в українській мові матів не має. Нову роботу він назвав:

"Б'ємо ВОРОГА його ж ЗБРОЄЮ 😁 Нові Уроки української для дорослих 👍 Сміємось - отже не здаємось ✊ "

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нову роботу шанувальники високо оцінили та у коментарях написали:

"Урок #11 дуже правильний 👏👏👏"

"Дякую дякую дякую за позитив 😂😂😂😂🔥🔥💛💙💛💙💛💙"

"Це шедевр😊🥰😄👍"

Раніше Знай повідомляв, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець засвітила струнку талію та патріотичне татуювання: реакції мами анітрохи не боїться.

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" показала, як займається "нежіночою" роботою: "Це ми ворк" .