Оля Полякова не лише співачка, а й блогерка. Вона активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах instagram та youtube. Її акаунт instagram нараховує 2,7 млн підписників, які чекають з нетерпінням новин про її особисте та творче життя

Оля Полякова. Фото: скрин відео
Оля Полякова. Фото: скрин відео

Як відомо, у співачки дві доньки. Старша Маша, яка цьогоріч вступила до престижного вищого навчального закладу у Великобританії. Як розповіла співачка, через війну в України, закордонні вищі навчальні заклади зробили знижки для українських студентів. Оля також похвалилися, що її старша донька добре готувалася до вступу та її зарахували о п'яти вищих навчальних закладів, куди вона подала документи. Дівчина обрала той, в кому найбільше хотіла навчатися.

А нещодавно Оля в сторіс соціальної мережі показала, як з дівчатами поверталась в Україну. Я відомо, зірка з молодшою донькою Алісою, вже буда вдома, а її старша донька лишилась у Франції. Тепер і Маша ненадовго повернулась до дому.

Співачка засняла момент, як дівчата з гітарами йшли в аеропорту Франції.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ось так дівчатка з гітарами повертаються в Україну", - прокоментувала відео співачка.

На відео Маша радісно викрикнула:

"Мене на цей раз взяли"

В Україні Оля показала фото на залізничному вокзалі Києва та поскаржилась, як вони, дівчата, дотягнуть стільки речей.

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова. Фото: скрин instagram

Раніше ми писали, що Оля Полякова позбудеться образу поп-діви, візьметься за рок і заспіває з Пивоваровим слідом за Дорофєєвою: "Я дівчинка вже доросла"

До слова, Оля Полякова заявила, що росіяни ніколи не визнають своєї провини, про прощення можна забути: "Позбутися як від їб*нутого сусіда"