Не всі українські зірки вирішили підтримати земляків у цій жорстокій війні з російськими окупантами. Дехто "закликає" до миру, інші ганебно мовчать. До другої категорії увійшла Тетяна Денисова - одна з членів журі проекту "Танцюють всі!".

На початку року Тетяна Денисова активно знімалася у новому форматі танцювального шоу "Танці World of dance" і деякий матеріал вже готовий, тільки ось у дім українців несподівано нагрянула війна, розкривши сутність деяких людей. Незважаючи на те, що ця трагедія безпосередньо стосується зірки, вона вирішила приєднатися до російської шайки.

Тетяна Денисенко, фото з вільних джерел
Тетяна Денисенко, фото з вільних джерел

Нещодавно стало відомо, що Денисова займе місце журі ще в одному шоу "Танці", тільки у ворожій країні. І це в той час, поки росія безжально знищує її співвітчизників.

Її колега Євген Кот бурхливо відреагував на таку новину та заявив, що зрікається давньої подруги. Про це він написав у Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Викреслюю цю людину назавжди зі свого життя! Колись я мав до неї величезну повагу, так як вона була моїм викладачем та професіоналом", - написав Кот.

Скріншот із Instagram, Євген Кот
Скріншот із Instagram, Євген Кот

Танцюрист зазначив, що Денисова своїми діями заплющує очі на геноцид, який влаштувала росія в Україні, і підтримує війну. Він закликав інших своїх колег, які зрадили Батьківщину, залишатися в "болоті" і не висовуватись.

"Забудьте назавжди, що ви колись були українцями, що у вас були тут друзі та рідні. Залишайтесь зрадниками, залишайтесь там в болоті, ніколи не повертайтесь назад, і хай вам кожну ніч сняться загиблі діти України!" - заявив чоловік.

Варто зазначити, що телеканал СТБ навіть вирішив вирізати усі фрагменти з Денисовою із шоу "Танці World of dance".

Раніше ми писали про те, що учасниця "Холостяка" Яна Соломко одноголосно стала ганьбою України - обрала росію: "Зліплять із бездарності цукерку"

Як повідомляв Знай.ua, легенда "Танців із зірками" Влад Яма після хейту показав, як залучається до підтримки України в США: "Мирний мітинг"

Також портал Знай.ua писав, що суддя "Україна має талант" Євген Кот ніжно привітав свою половинку Татрінцеву: "Ти моє повітря"