Путінський артист Філіп Кіркоров знову викликав хвилю дикого реготу та огиди у українського народу. Після концертів для поранених окупантів у Криму він вирушив в Сочі, щоб зі сцени заявити про свою відданість країні-терористці.

Під час сольного концерту в Сочі Філіп Кіркоров виголосив урочисту промову, яка надихнула росіян у залі. Кремлівський підлабузник заявив, що, незважаючи на такі важкі часи, він залишається в росії і тікати нікуди не збирається. А ось деякі його колеги вирушили до Європи, подалі від путінського режиму.

"А куди діватися? Тут моя батьківщина, моє життя. Тут те, що пов'язане з моїм головним початком", - сказав Кіркоров зі сцени.

Кіркоров і Галкін
Кіркоров і Галкін

Мабуть, він натякнув на Галкіна, Пугачову та інших зірок, які публічно засудили війну та втекли з країни. Кіркорову, на відміну від них, соромитися нема чого. А ще путініст зазначив, що в росії його дітям доведеться будувати майбутнє, яке після перемоги України однозначно буде не таким вже й безхмарним та радісним.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фрагмент із його виступу розмістив у Instagram український журналіст Дмитро Гордон і тонко зауважив, що Кіркорову не вистачає мізків.

"Коли замість мозку пір'я", - написав він.

Українці теж не промовчали і відпустили декілька їдких зауважень артисту.

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Раніше ми писали про те, що лизоблюд путіна Кіркоров у Лас-Вегасі мало не наклав у штани від переляку, почувши українське вітання — думав, втік від Кримськї бавовни

Як повідомляв Знай.ua, Mеlovin висміяв і "приписав" путіністу Кіркорову мерзенні сексуальні захоплення: "Йо*аний ти..."

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак похапцем втекла з Москви до Європи, а росіяни образилися: "От і подяка. У нас Газманов"