Відома модель, випускниця балетної школи та дружина В'ячеслава Константинівського, український бізнесмен, політик, мультимільйонер. , у минулого народного депутата від політичної партії "Народний фронт" активно веде власний блог у соціальній мережі. За її сторінкою стежать 98 тисяч підписників

Юліана Дементьєва, скриншот: Instagram Stories
Юліана Дементьєва, скриншот: Instagram Stories

Через повномасштабне вторгнення Юліана разом з донькою виїхала до Швейцарії. Підписникам вона розповіла, що допомогу як біженка вона не оформлювала та вже знайшла собі роботу. Також підписники поцікавились, де її чоловік, вона відповіла, що він займається державними та сімейними справами.

А нещодавно модель вирішила показати підписником як вона бореться зі стресом та приводить свій емоційний стан до ладу. Юліана опублікувала кадри з тренування, на яких вона коротеньких шортиках та топі. зірка розповідає:

Ендорфіни - хімічні сполуки, які мають здатність зменшувати біль та впливати на емоційний стан. Простими словами спорт допомагає мозку ставати сильнішим та працювати стабільніше, що особливо важливо в стресових ситуаціях... Я транслюю домашні тренування як один з основних видів фізичної активності, завдяки якому можна щодня отримувати свою дозу ендорфінів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Модель також зазначила, що кожну вправу бажано виконувати по 2-3 рази впродовж однієї хвилини. Відпочинок між підходами має складати 30 секунд.

Раніше ми писали, що Фінал "Міс Всесвіт": доля скандальної українки Анни Неплях і найкращі фото переможниці Харнааз Сандху.

Нагадаємо, "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська у Франції не буде зберігати обличчя путіна і публічно ткне Макрона в злодіяння росіян.

До слова, Вікторія Файнблат на конкурс Місіс світу їздила з 10 валізами суконь: "Міс село".