Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров, запалив не по-дитячому на сцені і підкорив серце Олі Цибульської. Кадрами з виступу виконавець поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров – справжня легенда української естради. Його пісні не втрачають популярності і їх знають напам'ять як старші, так і нові покоління. Артист і зараз дає спеку на сцені, розгойдуючи зал, як справжня рок-зірка.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Павло Зібров виступив у київській підземці та показав, як запально все пройшло. На відео артист відривається на сцені разом із молодими фанатами.

"Молодь – це наше майбутнє! Щиро радий, що маю такі фани!", - підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Енергійністю Павла Зіброва захопилася співачка Оля Цибульська та інші шанувальники, які порівняли артиста з легендарним Фредді Мерк'юрі.

"Цим", "Наша зірка. Вічно молодий, вічно красивий. Фредді Мерк'юрі у найкращі роки", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці в Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана".

Також наш портал інформував, співачка Lida Lee до Дня Незалежності України переспіла всесвітньо відомий хіт Майкла Джексона: "Настав час".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".