Відома українська продюсер та колишня дружина репера Олексія Потапенка Ірина Горова не змогла стримати потік емоцій, прогулюючись під ручку зі знаменитим музикантом Олегом Скрипкою. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Горова активно веде свою сторінку в instagram, адже має численну армію шанувальників, яка постійно чекає нового контенту від колишньої дружини репера. Вона ділиться кадрами як з особистого життя, так і з професійною діяльністю.

Ірина Горова. Фото: скрін youtube
Ірина Горова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ірина Горова порадувала черговим кадром із прогулянки Києвом, під час якої зустрілася з Олегом Скрипкою. Жінка дуже зраділа несподіваній зустрічі та не втрималася, щоб не зробити пам'ятного фото зі знаменитим українським рокером.

"Люблю Київ за несподівані зустрічі з неймовірними, творчими людьми", - поділилася емоціями Ірина Горова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шанувальники захопилися новим фото та залишили багато позитивних коментарів.

"Олег Скрипка топ", "З поверненням", "Олег Скрипка напевно єдиний із популярного творчого середовища хтось 100% викликає повагу", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, колишня Потапа Ірина Горова в ефектній сукні розповіла про дорослі захоплення родом із дитинства: "Наповнює мою дівчинку".

Також наш портал інформував, Олег Скрипка із групи ВВ показав результат ранніх обстрілів Харкова: "Боже, бережи Україну".

Крім того, ми писали, Ірина Білик осоромилася з фонограмою у благодійному гастрольному турі з Олегом Скрипкою та Асією Ахат: народна артистка співала не в попад.