Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona написала новий пост про те, наскільки вона переоцінила все, що є у її житті. А сталося це через війну, яка змінила практично всіх українців.

Співачка зізналася, що саме зараз почалася друга хвиля трансформації, а за нею йдуть вирішення важливих питань - чи відпускати дітей до школи в такий небезпечний час, з ким проводити час, де брати сили для боротьби тощо.

Скріншот із Instagram, Alyona Alyona
Скріншот із Instagram, Alyona Alyona

Олени не було в Україні близько 4 місяців і її навіть мучило те, що вона повертається лише на пару днів, бо в Європі чекає робота.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

" Думала, що не встигну провідати всіх, але усвідомллюю, що я як ніколи зараз маю бути в ресурсі і маю віддавати себе людям. Але їхала я додому спустошена і навіть посмішку віддавати було тяжко, бо постійно хотілося плакати. Я мінімізувала зустрічі, хоча планувала відвідати всіх — близьких, знайомих, колег. Я не збираюсь зникати. Ми ще зустрінемося з усіма обов'язково", - пояснила дівчина.

Щоб набратися того самого ресурсу, вона вирушила в українські гори, де чудово провела час та надихнулася на нові звершення.

"Я приймаю всі ці зміни в собі, інші вибори, смаки, бажання і прошу вас, приймайте і ви їх в собі. Слухайте та чуйте себе. Ми всі стаємо інакшими. Ми всі віримо в перемогу. Все буде Україна!", - підсумувала Олена.

Раніше ми писали про те, що співачка Alyona Alyona, повертаючись до Європи, дала жорстку відповідь хейтерам: "Куди їдемо? Геть з України"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona у кожному українці бачить президента Зеленського: "Будують зв'язки по всій Європі"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona вбралася в ковбойку і вирушила до лісу на пошуки пригод: "Кайф"