Відома українська хореографка та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова розповіла, які трансформації їй довелося пережити за час війни. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова поділилася, що за час повномасштабної війни з нею відбулися масштабні зміни, які змусили її подивитися на життя під іншим кутом.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

"За останні шість місяців зі мною відбулися неймовірні трансформації – переоцінка цінностей та поглядів. Війна в Україні змусила нас подивитися на наше життя під іншим кутом. Вона висвітлила всі світлі та темні сторони!", - поділилася хореограф.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Зірка зазначила, що зараз дуже важливо налаштовувати себе на позитив та підтримувати один одного. Це допоможе наблизити перемогу, адже чим міцнішим буде тил у наших захисників, тим швидше вони проженуть ворога.

"Сьогодні наша перемога – у позитивних думках, у допомозі та підтримці один одного. Наша сила – в єдності!", - додала вона.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова хоче жити, незважаючи на війну та загибель мирних: "Вже змінила думку?".

Також наш портал інформував, що Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" запропонувала кримчанам допомогу з побитими будинками: "Наступне літо там".

Крім того, ми писали, Ліза Василенко із серіалу "Школа" після вибачень перед українцями похвалилася стрункою фігурою в Іспанії: "Приїжджай до нас на Закарпаття".