Майже через десять років після заручин із гітаристом Метью Ратлером Крістіна Агілера, як повідомляється, все ще не поспішає зв'язати себе узами шлюбу зі своїм давнім бойфрендом, повідомляє Us Weekly.

"Весільних планів на даний момент немає. Христина і Метт щасливі такими, якими вони є" , - повідомив інформатор таблоїду.

"Вони з тих пар, яким не потрібен документ, щоб довести своє кохання одне до одного" , - додав анонімний інсайдер.

Крістіна Агілера: скрін з відео
Крістіна Агілера: скрін з відео

Джерело також охарактеризувало пару як "справжніх домосідів", уточнивши, що "їм подобається відпочивати вдома разом, як і будь-якій нормальній парі, але вони також люблять гуляти та влаштовувати побачення".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Широко відомо, що закохані вперше зустрілися на зйомках "Бурлеска", фільму 2010 року, в якому 41-річна Агілера зіграла співачку-початківцю, яка працює офіціанткою, перш ніж її взяла під крило власниця клубу, яку грає Шер. 37-річний Ратлер був помічником на знімальному майданчику фільму.

Крістіна Агілера, скріншот з відео
Крістіна Агілера, скріншот з відео

На той час ікона "Джинна у пляшці" переживала розлучення з музичним продюсером Джорданом Бретманом, від якого вона має сина Макса, 14 років.

Ратлер успішно пропонував співачці "Come On Over Baby" у День святого Валентина 2014 року, і в серпні того ж року у пари народилася дочка Саммер Рейн, якій зараз 8 років.

Джерело також згадало Us Weekly, що Агілера "любить бути мамою", але натякнув, що у колишньої судді "Голосу", ймовірно, більше не буде дітей.

"Христина працює над тим, щоб зберегти своє тіло таким, яке воно є, і їй подобається бути в турне Великою Британією прямо зараз... Вона почувається дуже добре і знову у своїй стихії, займаючись улюбленою справою", - пояснив типстер.

Крістіна Агілера, фото - Salve Music
Крістіна Агілера, фото - Salve Music

Нагадаємо, що Крістіна Агілера змінила стать: дала потримати Періс Хілтон свій "качан".

Раніше ми повідомляли, що Крістіна Агілера зірвала з себе нижню білизну для оголеного шоу: голі соски та волосся там.